üzenet küldés

Az üzenet küldés új szintre emelkedett!

A HRSzoftverből történő üzenetküldés funkciója számos újdonsággal bővült, mint például a vázlat készítés vagy éppen az üzenet visszahívás.

Felhasználóink visszajelzése alapján újabb frissítések kerültek a szoftverbe, amelyek a mindennapi munkavégzést hivatottak megkönnyíteni legyen szó egy hosszabb levél megírásáról, a csatolmányok kezeléséről vagy egy tévesen elküldött levél visszahívásáról.

Elküldött üzenet visszavonása

Mostantól egy véletlenül elküldött üzenet 10 másodpercig visszavonható. Ehhez nem kell mást tenned, mint a bal alsó sarokban található “Visszavonás” gombra kattintani az üzenet küldésétől számított 10 másodpercen belül.

Vázlat készítés

Ha valamilyen oknál fogva meg kell szakítanod egy levél írását, de később azt folytatni szeretnéd, akkor nincs más teendőd, minthogy a megkezdett levelet vázlatként elmentsd. Később ez a vázlat ott folytatható, ahol előzőleg abbahagytad. A vázlatot frissítheted, elküldheted üzenetként vagy pedig törölheted. Fontos figyelembe venni, hogy amennyiben van függőben lévő vázlat, addig új üzenet nem küldhető az adott jelöltnek vagy személynek. Projekten belül természetesen szűrhető, hogy kinek van függőben vázlat üzenete.

Csatolmány hozzáadása a sablon levelekhez

Mostantól egy sablonhoz tartozhat alapértelmezett csatolmány is. Ez a csatolmány az üzenet küldésekor törölhető vagy másik csatolmány az üzenethez hozzáadható.

Jelöltnek küldött sablon levélhez nem csak a számítógépről kiválasztott fájl csatolható, hanem a projekthez feltöltött dokumentumok közül is lehet választani, így például a projekthez feltöltött munkaköri leírás is hozzáadható egy sablon levélhez.

Bízunk benne, hogy fejlesztésünkkel még könyebbé tesszük a HRSzoftveren belüli üzenet küldést. 

Örömteli toborzást!

Barátaid a HRSzoftvernél