üzenetküldés

HRSzoftver a gördülékeny kommunikáció szolgálatában

Könnyítsd meg a jelölttel való kommunikációt SMS küldéssel!

Minden HRSzoftver előfizetés mellé díjmentesen havi 2 200 kreditet biztosítunk. Ez a keret SMS küldésre használható fel az alábbi díjszabással, ahol 1 kredit 1 forint + ÁFA  összegnek felel meg:

  • Magyar mobilszámra való küldés esetén darabonként 11 Ft + ÁFA (=11 kredit)
  • Külföldi mobilszám esetén darabonként 18 Ft + ÁFA (=18 kredit)

Amennyiben csak magyar mobilszámra küldesz üzenetet, úgy havi 200 SMS-t tudsz küldeni díjmentesen.

Ha túllépted a havi keretet, akkor automatikusan feltöltjük újabb 2 200 kredittel az egyenleged. Erre azért van szükség, hogy, ha több üzenetet küldesz, akkor ne fordulasson elő, hogy nem küldünk ki egy interjú emlékeztetőt. Minden SMS kredit feltöltés díja 2 200 Ft + ÁFA.

A biztosított SMS-ek “egyirányúak”, vagyis a jelölt nem tud válaszolni rájuk. Ellenben előnye, hogy olyan jelölt is elérhetővé válik, aki e-mail címmel nem rendelkezik, továbbá a jelölt egyszerűen informálható egy interjú időpontról és helyszínről vagy arról, hogy mi a következő lépés a kiválasztás folyamatában.

Egy üzenet több SMS hosszúságú is lehet (1 SMS 160 karakter hosszú lehet, minden ékezetes karakter dupla karakternek minősül), de maximum 4×160 karakter.

Az új funkció mellé automatikusan adunk egy interjú emlékeztető sablont is, amit alapértelmezettnek állítottunk be SMS csatorna esetén.

Fontos: Ezentúl az adatvédelmi nyilatkoztató linkeket is küldheted SMS-ben, ehhez is adtunk egy sablont, nézd meg!

Fontos: Minden SMS végére a HRSzoftverben beállított aláírást illesztjük – erre szintén létrehoztunk egy sablont, nézd meg! A sablonban automatikusan beállításra kerül a szoftverben megadott cégnév, ezért azt mindenképpen ellenőrizd a Beállítások / Cégadatok / Alap adatok menüpontban.

Fontos: A 2019. 12. 17 előtt küldött SMS-ek díját a decemberi számládon fogjuk szerepeltetni, egy összegben.