folyamatok

Másodpercek alatt teljes folyamat áttekintés

A HRSzoftver legújabb fejlesztése a jelöltek státuszainak könnyebb áttekintését segíti, így a csoportvezetők pár kattintással informatív képet kaphatnak a projektek aktuális állapotáról.

Célunk a projektek áttekintésének egyszerűsítése, hogy minél kevesebb kattintással elérhető legyen egy olyan komplex összefoglaló panel, amelyről több projekt is monitorozható, akár a felelősökre való fókuszálással együtt.

Státuszok

A “Kezdőlap” felületen található “Projektek” szekció mostantól még infomatívabban segíti a monitorozást. A főoldali Projektek-eszköz idáig az adott státusszal rendelkező összes személy számát mutatta. Mostantól alapértelmezetten láthatod, hogy az adott státusz hány jelöltnél van legmagasabbként beállítva. A számra kattintva a jelöltek adatait is láthatod, így pontosabb képet kapsz a projekt állapotáról.

Alapértelmezett beállításként a panel a “Legmagasabb státuszok” álláson van, de a csúszkával választható a “Minden státusz” opció is. “Minden státusz” beállítása esetén a panel azoknak a jelölteknek a számát mutatja a mérőszámként beállított státuszoknál, akik a kiválasztás folyamán valaha megkapták az adott státuszt.

Nem csak az adott, legmagasabb státusszal rendelkező jelöltek száma, hanem a számra kattintva ezen jelöltek adatlapja is látható.  Ebben a nézetben látható a jelölt neve, fotója, e-mailes és telefonos elérhetősége, a jelöltmappa, amelyben a jelölt van, a felelős, illetve a státuszhoz kiválasztott listaelem is (például elutasítás esetén kiválasztott elutasítási ok).

A panelről egy kattintással üzenet küldhető a jelöltnek (a “boríték” ikonra kattintva), tárcsázható a telefonszáma (amennyiben van VOIP előfizetés), valamint állítható a jelölt státusza. A jelölt nevére kattintva megnyílik a jelölt adatlap.

Az áttekintést követően a “Bezárás” gombra kattintva térhetsz vissza a panel eredeti nézetére.

Felelősök

A “Kezdőlap” felületen található “Projektek” panelen immáron nem csak a projektfelelősökre szűrhetsz, hanem egy-egy jelölthöz tartozó felelősökre is. Ezáltal könnyen áttekinthető, hogy az adott felelős projektjein szereplő jelöltek közül kik tartoznak csak a keresett felelőshöz  Ez olyan vállalati struktúrában  lehet hasznos, ahol a projektek és a jelöltek felelősei elkülönülnek, vagyis más végzi a toborzást, és más a kiválasztást. Ennek a szűrési funkciónak használatával könnyen monitorozható a kiválasztást végző kollégák munkája. A jelölt felelősre való szűrés csak a “legmagasabb státuszok” opció mellett használható!

A HRSzoftver az utoljára keresett 5 felelőst kitűzi a mező alá, így későbbiekben elég csak a fotóra kattintani, hogy a szűrés beállításra kerüljön.

Bízunk benne, hogy fejlesztésünkkel még könyebbé tesszük a projektek áttekintését. 

Örömteli toborzást!

Barátaid a HRSzoftvernél