új funkció

A HRSzoftverrel ezentúl jobban nyomonkövetheted a be- és kiléptetést

Egy most elkészült frissítéssel együtt megváltozott a be- és kiléptetés menete, amivel még egyszerűbben tudod szerkeszteni az ezzel a folyamattal járó egyéb adatokat.

A mai nappal, ha idáig nem így használtad a rendszert, létrehoztunk egy “Belépett” és “Kilépett” mappát a jelöltmappák között (ezeket átnevezheted vagy más helyre mozgathatod).

  • A “Beléptetés”-nek használt státuszodhoz (ha idáig nem használtál rá) létrehoztunk egy automatizmust, amivel minden jelöltet akit beléptetsz átteszünk a ebbe a mappába, így nem fogod pl a “Alkalmas” mappában már azokat látni akiket beléptettél.
  • Ha idáig nem használtad, létrehoztunk egy “Kiléptetés” státuszt egy automatizmussal, amivel ezeket a jelölteket áttesszük ebbe az új “Kilépett” mappába.
  • Ezzel egyidejűleg megszűnt a “Belép” szűrő, hiszen nincsen rá szükség a jövőben.

Fontos változás, hogy a “Beléptetés” státuszt a bejelölés után már nem tudod szerkeszteni, mindenképpen a “Kiléptetés” státusszal tudod továbbvinni a folyamatot, tehát egy újabb beléptetés előtt ki kell léptetni a jelöltet. A belépés és a kilépés egyéb adatait (fizetés, ok, megjegyzés) csak itt tudod ezentúl szerkeszteni. Erre azért volt szükgés, hogy egységesíteni tudjuk a felületeket, illetve mostantól megadható egy-egy státusznál, hogy ki szerkesztheti, ilyen jogkörrel vagy felhasználói csoporttal (tehát lehetséges, hogy a be-kiléptetést a Hiring Manager ne lássa/ne szerkeszthesse).

A beléptetéshez mindenképpen meg kell adnod  a fizetést. Ez ezért fontos, hogy később trendeket tudjunk mutatni, megtérülést tudjunk számolni, tanácsadói jutalékot tudjunk kalkulálni. Ezeket az adatok semmilyen formában nem hagyják el a rendszeredet, mindenképpen szigorúan szenzitív adatok, mint minden más az adatbázisodban.

Ha még nem volt létrehozva pozíció, akkor automatikusan létrehozunk egyet. Ezzel a módszerrel a jövőben pontosabban tudod követni a létszámigényt, a pozíciók lezárását és átfutási idejét, továbbá a fluktuációt.

A pozíciókkal kapcsolatos minden infót megtalálsz a másik cikkünkben amit itt érsz el:  Hozz létre több pozíciót egy projekten belül!

Bízunk benne, hogy hasznosnak találod új funkciónkat, amely nap mint nap megkönnyíti majd munkavégzésed!