Funkciók röviden

Megmutatjuk, hogyan teszi könnyűvé és szerethetővé a toborzást és a projektvezetést a HRSzoftver. A legfontosabb funkciókat szedtük itt össze.

Funkciók röviden

Megmutatjuk, hogyan teszi könnyűvé és szerethetővé a toborzást és a projektvezetést a HRSzoftver. A legfontosabb funkciókat szedtük itt össze.

Ctrl-CV Technológia

Bármilyen adatból létrehozhatsz önéletrajzokat, csak másold be a kívánt szövegrészletet, és rendszerünk felismeri a benne található információkat.

Teendőkezelés

A teendők kezelése automatikusan viszi előre a projekteket, hiszen mindenki pontosan tudni fogja, mit és mikor kell végrehajtania.

Dokumentumtár és számlák

A közös meghajtóként is használható dokumentumtár segítségével nincs szükség többé publikus, kevéssé megbízható szolgáltatások használatára.

Naptár szinkron

A tennivalók és interjúk adatait a következő naptárakkal szinkronizálhatod: Outlook, Thunderbird és Google Calendar.

CRM és Projektek

Ügyfeleidről és a futó projektekről minden adatot a HRSzoftverben tárolhatsz így semmi sem fog elveszni. Az egyedi mező a teljes tesreszabásban segítenek.

Egyedi mezők az űrlapokban

Minden űrlap egyedi mezőkkel bővíthető, így pontosan úgy használhatod a HRSzoftvert, ahogyan az számodra a leginkább megfelelő.

Belső üzenetküldő

Csoportos beszélgetéseket vagy csatornákat hozhatsz létre, amin megbeszélhetitek egy-egy projekt vagy jelölt helyzetét. Azonnal informálhatod kollégáidat és a vezetőket.

Weboldal intergráció – API

A HRSzoftver funkciót egy API-n keresztül is elérheted így könnyedén illesztheted saját karrier-oldaladhoz vagy jelentkezői felületedhez.

Figyelmeztetések

Az automata figyelmeztetések segítenek gyorsabban lebonyolítani a folyamatokat, biztosítják, hogy semmiről se feledkezz meg.

Jelentések

Az általunk fejlesztett riportokon kívül egyedi, a te igényeid szerint összeállított jelentéseket is készítünk.